16.000 PUTA HVALA!

Eto, dostigli smo i tu brojku! Daleko iznad svih očekivanja. Hvala vam, jer bi to teoretski trebalo značiti da vam se sviđa. Doduše, niti hvalite, niti kudite, pa se ponekad zapitam...

I sad bi bio red napraviti kakvo bijesno pečenje u čast... hm.... jubilarnog...:)))... broja posjeta. No ipak sam se odlučio za zdraviju vegetarijansku varijantu. Obožavam tofu u svim varijantama, obilato mariniran u soji, vinu, na mediteranski... ma svakako. Tajna je da baš i nema nikakav svoj ukus, već prima što mu date. Idealno!

Nakon godina kupovanja, u duhu recesije, a i gastro-ega, odlučili smo sami napraviti malu količinu, da vidimo ima li tu kakvih komplikacija, trikova. Malo oGooglali, malo se YouToubirali, isprobali i uspjeli. Istina je, kad ga sami radite nekako je bolji i ukusniji. Autosugestija ili ne, oduševljeni smo nastavili ritmom od jedne ture od nekih 60-65 deka tjedno. Nemam namjeru objasniti cijelu proceduru, jer je internet prepun, već evo samo jednostavni workflow, tek da vama koji se niste prethodno sreli s izradom bude jasnije.

namočiti soju → izmiksati → procijediti → zakuhati mlijeko → dodati sirilo → pričekati da se zgruša → sprešati u kalupu → izrezati po guštu → marinirati → popržiti na ulju → pojesti

JASNO??


Primjedbe

Popularni postovi